Kotisivut

Sivuston suunnittelu ja toteutus, ylläpito, päivitys, nopeus- ja hakukoneoptimointi, verkkokaupparatkaisut, kieliversioiden toteutus ym.

Palvelut yritysten kotisivuille

Erityis­osaamisena WordPress-sivustot.

Sivuston suunnittelu ja toteutus

Yrityksesi verkkosivujen kokonaisvaltainen toteutus. Sisältö tulee sinulta, muuten voit halutessasi antaa vapaat kädet. Toteutukset myös valmiista suunnitelmista.

Verkkokauppa­­­ratkaisut

Verkkokauppojen toteuttaminen, päivittäminen ja uusien ominaisuuksien käyttöönotto. Erityisosaamisena WooCommerce.

Sivuston muutokset

Valmiille sivuille ulkoasun päivitykset ja ominaisuuksien lisäykset. Esimerkiksi monikielisyyden lisäys, lomakkeet, kartta- tai videoupotukset ja tietoturvan parannukset.

Ylläpito

WordPress-sivustojen ylläpito niille optimoidulla palvelimella. Huolehtiminen siitä että sivusto on saatavilla ja ongelmatapauksissa nopea reagointi. Sisältää myös tietoturvan vahvistukset ja säännölliset varmuuskopiot pilveen.

Nopeus­optimointi

Sivusto voi näyttää hyvältä, mutta tuntua raskaalta ja hitaalta, jolloin kävijät saattavat poistua sivujen vasta latautuessa. Hyvällä optimoinnilla varmistetaan sivujen nopea aukeaminen ja sulava toiminta.

Sivuston sisäinen hakukone­optimointi

Hakukoneiden algoritmeissä on suuri määrä muuttujia, joista osa on sivuston ulkopuolisia (linkitykset, somenäkyvyys yms.) ja osa sisäpuolisia. Sisältö on tärkein, mutta on hyvä tarkistaa että esim. metatekstit, otsikoinnit, sisäiset linkit ja sivukartat ovat kunnossa.

Respon­siivisuuden varmistaminen

Yli puolet nettisivujen liikenteestä tapahtuu kännyköillä ja tableteilla. Responsiivisuus tarkoittaa, että sivut toimivat kaikilla laitteilla nätisti, eli elementit skaalautuvat ja asettuvat oikein erikokoisille ruuduille ja sivustoa on helppo selata.

Ongelman­ratkaisu

Sivut ovat mystisesti alhaalla? Elementti ei asetu oikein tai tulee ylimääräisiä välejä? Fontit eivät tottele? Sivusto on hakkeroitu, näyttää oudolta tai on hidastunut yllättäen? Onko ongelmia lisäosien kanssa tai uuden ominaisuuden toteuttamisessa? Ota yhteyttä.

Kotisivut

Hintoja

Kotisivujen päivitys, korjaus ja optimointi

  • 50 € / tunti tai projektihinnalla, pyydä tarjous!

Perussivusto* WordPress-alustalle pakettina

  • Alkaen 700 €

Ylläpito optimoidulla jaetulla VPS-palvelimella

  • Alkaen 150 € / vuosi perussivustolle

*Perussivustoon kuuluu etusivu ja muutama sisältösivu. Esimerkiksi verkkokauppa, kieliversiot ja blogi vain lisähinnasta.

Hintoihin lisätään alv 24%.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Kysy kokonaisvaltaista projektin suunnittelua ja toteutusta tai apua ongelmakohdissa. Voit myös pyytää lisää referenssejä nähtäväksi.

7 + 2 =

Kotisivut

Rasmus Jaakonmäki

040 808 6376
rasmus@lense.fi